Un riu, un Delta i 2 contes pels sediments ja és una realitat

Des d’IMAD hem col·laborat amb el projecte “Un Riu, un Delta i dos contes pels sediments”, un projecte de crowdfunding que cercava l’edició i publicació d’un conte doble que reivindica la problemàtica de la falta de sediments al Delta de l’Ebre, perquè aquests es queden parats als embassaments i no arriben al seu destí. Així que ja podem dir: Objectiu aconseguit!

Així doncs, amb aquesta publicació es pretén fer arribar un missatge de conscienciació a un públic familiar, a les escoles i a les biblioteques, ja que, a més, aquesta regressió s’ha vist accentuada pels efectes del pas del temporal Glòria, que ha fet minvar paisatges naturals com la Platja de l’Arenal a l’Ampolla, la Platja de la Marquesa a Deltebre o l’Illa de Buda a Sant Jaume d’Enveja, entre molts altres, i que ha fet desaparèixer bona part de la Barra del Trabucador a Sant Carles de la Ràpita.

Els contes es podran adquirir ben aviat a les llibreries però, si vols conèixer més informació al respecte, la trobaràs al següent enllaç: https://bit.ly/2Sd4g0I

El projecte ha estat promogut per la Campanya pels sediments i per la cooperativa Tataküa Coop, la qual gestiona un espai natural entès com a espai d’aprenentatge i que ensenya els valors de la natura als infants. Dit això, creiem que és molt important involucrar-nos amb els problemes del nostre territori i encara més amb aquells projectes que tenen com a finalitat preservar un espai tan increïble i important com és el Delta de l’Ebre.