Conservació de cèl·lules mare de cordó umbilical

Estàs embarassada i et preocupa la futura salut del teu nadó? Has sentit a parlar de la conservació de les cèl·lules mare de cordó umbilical? Les pacients que decideixen tenir un part amb professionals com els d’IMAD tenen l’opció de contractar el servei de conservació de cèl·lules mare de cordó umbilical amb els Laboratoris SevibeCells.

Les cèl·lules mare procedents del cordó umbilical són capaces de regenerar diferents tipus de cèl·lules i teixits. Actualment ja es coneixen més de 80 malalties de diversa índole -oncològiques, autoinmunes, metabòliques, deficiències medul·lars…- en les que el tractament amb cèl·lules mare de cordó umbilical ofereix resultats satisfactoris. I cada cop se n’afegeixen més ja que és un camp d’investigació constant.

Les cèl·lules mare de cordó umbilical són 100% compatibles amb el propi nadó, i tenen un 25% de possibilitats de ser també compatibles amb els germans. Això es tradueix amb una menor probabilitat de rebuig en transplantaments i transmissió d’infeccions víriques en el cas d’altres tipus de teixits (sang, medul·la òssia), i d’una major taxa d’èxit i supervivència del transplantament. L’obtenció de cèl·lules mare de cordó umbilical és un procés que es realitza en el moment del part i què és totalment innocu tant per a la mare com per al nadó.

SevibeCells t’ofereix totes les garanties d’un procés d’obtenció òptim així com d’un procés de conservació de la mostra a llarg termini amb total seguretat. Són el primer laboratori a Espanya amb l’acreditació de qualitat de la Societat Americana de Bancs de Sang.

Si necessites més informació, demana consell als nostres professionals d’IMAD o bé pots consultar al web del Laboratori Sevibe.