Col.laboració amb la ONG Biot Foundation a Gambia

El passat mes de febrer IMAD va realitzar una col.laboració amb la ONG Biot Foundation a Gambia, que realitza diversos projectes de cooperació internacional amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes d’exclusió social, centrant els seus esforços en ajudar a nens i nenes.

A través de Javier Ceresuela Ramón, el nostre col.laborador a IMAD, vam ajudar aportant material bàsic i necessari -sempre escàs o inexistent als llocs més desafavorits- al Sulayman Junkung General Hospital de Banjul (Gambia). Vam fer una aportació d’un lot de 1.500 unitats de pinces per a tallar el cordó umbilical, i juntament amb L’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, es va fer una donació d’un aparell de registre carditocogràfic -eina per monitoritzar el batec fetal i les contraccions en els controls prepart i durant el part-, així com diverses peces de material obstètric.

Segur que aquesta aportació serà d’utilitat, tot i ser un petit gra de sorra en casos com aquest. Esperem poder seguir col.laborant en un futur, ja que a IMAD tenim clar que la nostra feina es vetllar per la salut d’aquells que ho necessiten.