Col·laborem amb la ONG MujeryMadre

IMAD inicia la seva activitat amb la finalitat de prestar els nostres serveis de Salut a tots els ciutadans que ens envolten. Però com a metges no oblidem que la nostra obligació és vetllar per la salut de tothom que ho necessiti. Es per això que creiem necessari aportar el nostre gra de sorra a aquella gent que més o necessita.

La ONG MujeryMadre (www.mujerymadre.org) és una Organització No Governamental que treballa ajudant als més desafavorits en països amb pocs recursos, donant atenció especialitzada tant a les dones com als infants. Actualment centra la seva atenció als països Africans de Guinea Bissau, Angola i Senegal. Treballa a diferents centres sanitaris oferint atenció mèdica, ginecològica i obstètrica a les dones, i col·labora amb diferents programes d’escolarització per a infants.

A IMAD iniciarem una col·laboració amb ells, inicialment econòmica y publicitària per a fer difusió de la seva feina i d’aquesta manera poder cobrir necessitats materials, que no són poques en aquestes zones. A mitja i llarg termini, desitgem poder col·laborar directament amb ells realitzant estàncies col·laboratives sobre el terreny.

Animem a tots els nostres pacients a col·laborar o bé a través de la pàgina web de la ONG, o bé a través de les diferents iniciatives que es duran a terme al nostre centre.